iTunes


NYA LÅTAR PÅ iTUNES!!

Yesss, nu har jag nya låtar på iTunes. Pappa hade fått en massa låtar från en kompis, och nu så har jag tagit dem:P haha

Jag kopierade 99 nya låtar. Så nu har jag att lyssna på!!:D


I am happy.

Kineser

Ibland älskar jag kineser. (Ibland tycker jag inte alls om dem). Men idag var det så att jag älskar dem;P haha. Vi hade beställt möbler, också kom dem med det när jag var själv hemma. Han var så hjälpsam och bra.

Det är nog det jag kommer sakna med Kina. Att alla hjälper till frivilligt. Om det är något problem kan dem altid fixa det. om man behöver hjälp så kan en kines alltid kalla på sina 100 kompisar och få jobbet gjort jättesnabbt! (För det finns ju många här som inte har jobb, och då tar de vad som finns).


Ville bara skriva det:P

Nu ska jag duscha och prova sminkningen och frisyren till Graduation!<3

Lördag

Zao shang hao allihopa!


Började dagen med frukost på sängen.


Sen blev det ut och springa:) Runt området två varv. :D Jag hatar att springa, men det ör så skönt när man komme hem och är klarXD Hihi


idag blir det en slappdag. Kankse ska vi gå till utomhus poolen på Dynasty som har öppnat nu!

Have Fun!

Sånger som tar mig tillbaka...

Låtar som gör att jag tänker tillbaka på minnen:

I'll Be There For You- Friends Theme Song
Jag blir så glad av den låten. Den kommer alltid att påminna mig om den gamla TV:n här som mamma och pappa har i sitt sovrum. Där brukar E och jag alltid se på Friends juh!(L)

The Show-Lenka
Den här kommer påminna mig av WAB, eftersom det var där som jag hörde den först. Jag kommer tänka på Karoline och bilden!!!:P

I'm Yours-Jason Mraz
SOMMAR I SVERIGE!!!! Underbara minnen! Att komma hem till Sverige och älska den här låten, när alla andra hatade den för att den hade spelats på radion i Sverige innan jag hörde den:P Hihi

Big Girls Don't Cry-Fergie
På något sett blir jag både glad och ledsen när jag hör denna!

So What-P!nk
Första låten som jag köpte på iTunes! Haha, så denna påminner mig absolut om Kina, och sommalov!

Teardrops On My Guitar-Taylor Swift
Påminner mig om mig själv när jag precis hade lärt mig spela gitarr! Första låten jag lärde mig. Den påminner mig om Ultimate Guitar:P

Supermassive Black Hole-Muse
GO ECLIPSE!!!! Det här är vår "house song", så när hör den tänker jag på WAB, Sports Day, och teamwork! Haha. Jag älskar det minnet!

Alla High School Musical låtar
Sommar, förfärligt varmt och jobbigt. Vara själv. Ensamt. Saknad. Ja, det var vad jag kände första sommaren i Kina. Då jag var helt besatt av HSM :P urg.

Low-FloRida
Discon på WAB. Kommer alltid komma ihåg det. Galet. Wonderful with all the best<3



Ojoj. Det blev en lång lista. Och jag kan fortsätta längre. Men nu är jag trött. Elsa och jag sitter här uppe och lyssnar på musik.

Kram

Graduation---en vecka kvar!

Ja, då har man äntligen köpt skor till graduation!!! (Som är på fredag!!:O ) Jag hoppas så att min klänning blir perfekt, och att hela jag blir prefekt. haha.

Men skorna blev iaf jättefina! Ville ha enkla skor. Dem här har liten klack (något som jag egentligen inte gillar. De ska vara höga, eller inga alls), men den här sortens klack var oxå fiiiiiiin!<3

Det enda felet nu är att mina fötter har blivit helt konstiga!!! Vänsterfoten är typ 2 cm längre än den högra! Jag kan ju inte ha några skor, för ena skon gör ju jätteont!:( men med dem här får det gå bra ändå. Ska gå i dem hemma hela veckan, så dem töjs ut. :P




Mamma o Pappa har avskedsfest för alla i Beijing (typ:P), så Elsa, Agnes och jag är hemma. Gick och köpte godis (jag är nu kär i Gobstoppers!!!) och sen såg vi en jättebra film som hette "Angus, thongs and perfect snogging". (på svenska: Bekännelser om killar, kyssar och katter). Rolig, och bra.

love

~



Haha, jag gillar denna bilden:)

Yummie


:D

När jag tänker på allt kul som jag komer göra med all där hemma i Sverige i sommar, blir jag helt glad! Galen kan man väl säga. Jag längtar sååå mycket. Det finns inte ord för det.

mys

Gomorron alla!

Mysig dag kommer det bli idag!

Vaknade klockan 10:30. Gick upp och gjorde frukost på sängen. Skar mig på kniven! Ajjjj. Hihi, men det kunde ju bli fina foton av en bloddroppe, så jag sprang och hämtade kameran. Call me crazy. :)

Sen sticker jag iväg till YaShow. Yay!

Hoppas att ni alla också får en superdag.

Kram

Kort Vecka



LEDIG!!!<3 Nu har jag ingen skola imorgon och på fredag! yes! gud vad skönt. Jag tror allvarligt inte att jag skulle ha klarat 2 dagar til!!!:O Imorgon ska jag sova ut, SPELA GITARR och ÅKA TILL YASHOW! Min klänning blir klar!! Bild kommer!


Nu sitter Elsa och jag och tittar på Howie Do It!!! Gud vad kul asså!!:D Det är när dem skojar med personer. Idag är det när de lurar personer som söker till olika jobb! De får göra het konstiga saker ist för de riktiga jobben :P Haha<3

hahahaha, asså nu kan jag inte sluta skratta!

Puss

Oturlig men ROLIG lunch

HAHAHAH, rolig lunch idag!!!:D jo, det va så att jag inte hade några pengar på mitt Smart Card (som vi betalar lunchen med). Jag hade bara 11 RMB. Det brukar vara så att om jag inte har pengar, så betalar Mel för mig den dagen och tvärtom, MEN idag hade Melanie inte HELLER några pengar!!!! Hon hade bara 5 RMB. Great.

Då kom Isa och frågade om vi kunde betala hennes mat för hon hade inga pengar!!!!! hihi. Hon hade 4.50 RMB (hänger ni med på matten nu!!??). Så vi bestämde oss för att köpa mat tillsmammans och dela på det.

Efter mycket klur med hon som stod i kassan kunde vi fixa (med hjälp av Isa's kinesiska) att betala lite var av en lasange. Hehe, så det var vad vi åt till lunch. 3 personer på en lasange bit. men det gick jättebra! Otur elr otur???

Men vi skrattade så det var bara kul. Nu var det ju så att det var Isa och jag som hade betalat lasangen (betalade 0.5 RMB extra med who cares) så då köpte Mel en muffin som vi delade på för att bli lite mer mätta. (Muffin var det enda som kostade 5)

Gud jag kommer sakna WAB, men det ska bli SÅ skönt att komma hem nu!!<3




Melanie:)


kram

FRIENDS

Jag<3Helg

Nu sk jag ligga här i sängen och se på Friends! Det är allvarligt det roligaste ever!!!! Men Kina har ju stängt ner YouTube (:@) så nu ska jag bara se om det funkar med HotSpot Shield:)


Kram

I love shoes

Igår var vi på YaShow ännu en gång! Vi måste ju köpa allt nu liksom!!!:D

Jag provade min klänning till graduation. Den bli såå fin. Jag vill ha graduation NU!!:D

Jag köpte lite sjalar och pumps.


Bara vanliga svarta. Superfina tycker jag:D



Man kan inte se det på bilden, men dem här har mörkgrön klack:) Coolt much?<3



Jaha nu får jag väl bara se när jag får tillfälle att använda dem :P Haha

American Idol. Kris vs Adam

Ikväll blire American Idol. Har inte följt dte alls, men om man går på Internationell skola här hänger man med i vem som är kvar och blahblah även om man inte hat sett ett enda avsnitt:) men ikväll ska jag iaf se finalen!!! :D (Det måste man ju iaf göra!) Jag vill ju inte vara helt ute och halka på isen imorgon när det troligen kommer vara smatalsämnet. Iaf bland tjejerna i min klass:)<3 Men nu är dte ju så att typ alla i klassen (utom någrasom faktiskt vill vänta osm jag) redan vet vem som åkte ut och vem av Adam o Kris som vann. men sen blev alla som inte visste arga på engelska för alla sa det XD men som tuuuuuur va hörde jag inte:) Men nu gäller det att hålla undan mig från Facebook tills klockan 8 ikväll, för en kompis sa att där skirver och diskuterar alla om vem som vann. hihi.

Jag hejar på---Kris...elr Adam....elr....jag vet inte. Båda är bra, men om man måste ta den som är snyggast (som röstningen ändå går ut på!!!!) så tar jag nog Kris. Så HEJA KRIS :P

Oj vad mycket jag skrev om idol (mycket för att nästan inte har sett det!! :O )

Nu blire gitarren igen:)<3


puss. ha en great fredag imorgon! Det ska jag ha:D

Fredag?? Nej,,bara torsdag:(

Jag hatar sånna dagar då man har fel på veckodagarna. Idag är en sån dag. Jag har trott att det är fredag idag, och det suger ju extra mycket eftersom det nu känns som om det är helg imorgon. Nu måste jag intala mig själv att dte faktiskt är skola imorgon också. men det kommer nog bli kul för jag missar gympan....yessss

nej, nu skriker agnes för att hon är hungrig....ska gå och fråga henne om hon vill baka med mig:) är jg inte en underbar storasyster???? :D<3

Skrivar stuck

Jaha, nu sitter man här nyduschad och...trött!! Inga läxor idag ( :D ) men oj vad tiden rinner iväg ändå!!! :(

Har iaf spelat gitarr HELA efetrmiddagen idag igen<3
Mitt nya intresse är ju att skriva låtar XD men nu är jag bara stuck asså:( ibland går det helt super men idag var mitt huvud tomt på ideer:(


Well, it's a day tomorrow too, so I better go to bed :( :)


Love.

A real wow!-moment



<3 Inga läxor idag!!!!!!!!!! YEY! så jag har tillbringat hela dagen med gitarren. Kan sitta och spela i timmar!


Det enda jag oroar mig för är den *************************** gympan imorgon!! Igår så hade vi gympa UTE i SOLEN i 37 GRADER!!!!!!!!!! Hur kan dem göra så mot oss!! bläääää.
Det dåliga är att vi ska gör exakt samma sak imorgon, och då är det troligtvis ännu varmare. Jag längtar inte.

Nu får ingen missuppfatta mig och tro att jag hatar värme och sommar. Tvärtom!!! Jag ÄLSKAR VÄRMEN!! Men jag HATAR den när man är tvungen att springa i den i 80 minuter.

Well, wish me good luck. För det finns inte på Ms. Ho's karta att man ska vara inne bara för solen.

Mest Spelade Låtarna På Ipoden...

-Big Girls Don't Cry-Fergie
-Breathe-Taylor Swift
-When You Look Me In The Eyes-Jonas Brothers
-Supermassive Black Hole-Muse
-Hey Stephen-Taylor Swift
-So What-P!nk


Egentligen är jag inte ett så stort fan av Jonas Brothers, men jag bara ääääääälskar den låten!!
P!nk är ju bara så bra. gillar hennes stil.
Taylor Swift. Älskar henne bara för att hon spelar gitarr XD haha
Fergie, asså det är en av dem bästa låtarna genom tiderna!!!!! (L)
Muse, och det här är den enda låten jag hört av dem, men den är jäättebra! Tänker på underbara minnen när jag hör den<3

HEMSKT

Idag när vi var i parken så hörde vi att det var en liten pojke som skrek. Asså han skrek som om han var i plåga. När vi gick lite längre fram så såg vi honom. bakom gick hans mamma och slog honom med en pinne. Han tittade bakåt hela tiden och var livrädd. Nu skakar jag för att det är så jobbigt att skriva. Nu ångrar jag att jag inte gick fram och ringde polisen och tog hand om den lilla pojken! :( DET VAR HELT HEMSKT OCH JAG BLEV HELT SKAGIG EFTER. usch! Och då tänker jag på alla människor som har det så. När jag börjar jobba vill jag bli någon som hjälper andra männsikor. Det finns alltid något man kan göra.

Nu är jag bara riktigt arg på den där idiotiska mamman. Och arg på mig själv också för att jag inte ryckte pinnen ifrån henne.

Bu och Bra

Bu för....                                               Bra för....

Inte vara med sina kompisar            Fred
Dumma människor                             Musik
Krig                                                     Gitarr
Datorer som hackar                            Snälla människor
När Internet inte funkar                       WAB
Tidsskillnad i världen                          Girlie mags
Sjukdomar                                          Good hair days
Obesvarad kärlek                               Syskon
Stökiga rum                                        Kärlek
Bilar                                                    Medicin
Åka flygplan                                        "When You Look Me In The Eyes"
PE                                                       Bästa kompisar
Flytta                                                   Läger
Reflection i skolan                               Skriva dagbok
SLC                                                     Sommarlov
Tråkiga lektioner                                  Klubbor
Terroister                                             Organisationer som hjälper människor som har det svårt
                                                            Drama
                                                            Foton
                                                            Söta klänningar
                                                            Skor och väskor
                                                            Konståkning (med Clemens)
                                                            Roliga lektioner
                                                            Vatten
                                                            Bilddagboken
                                                            Blogga


<3

                                                           

Shoppaholic

SHOPPING IDAG! Man måste ju passa på att köpa allt innan vi åker hem om 40 dagar..

Med shoppinglistan, plånboken och kameran i fickan åkte mamma, jag och Elsa till YaShow.

Jag såg ut så här:) invigning av min byxdress från H&M<3



När vi kom hem efter 4 1/2 timme var påsarna fyllda med:

10 par converse och andra skor
Polo tröjor
Underkläder
Jeanskjol, shorts
Örhängen (3)
Halsband
Princess krona
Klänning
Abercrombie väska
Jaa, och säkert en massa till som jag inte kommer på.

Av allt det där var typ halva mitt XD


Det här på bilden är bara några saker vi köpte<3

Sen lunchade vi på Element Fresh. Skööönt att kunna sitta ute!

Men nu är det slut på det roliga. najj, men jag ska åka till ishallen nu och träna i en timme. Kul, men jag är så himla trött!!

puss

I AM HAPPY

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min Science Essay. Den blev till slut 2400 ord. Gud bad jag har jobbat mycket med den, men nu är jag bara så glad att den är klar! Mr. Minton var mycket snäll och gav mig extension till imorgon! (annars skulle jag aldrig ha blivit klar i tid!)

Ja, och det är på grund av läxor som jag inte har unnat skriva på bloggen så ofta dem senaste dagarna...
Men efetr den här veckan är allt lugnt i skolan. Det är ju bara 4 1/2 vecka kvar av skolan nu!!!. Och en av dem veckorna är ju läger. Så, nu ska jag verkligen bara njuta av att gå på underbara WAB, utan att oroa mig för alla läxor. Puss på det<3


Love, A.

Sadako And The Thousand Paper Cranes

DRAMA PERFORMANCE IDAG! <3

Det var verkligen jättekul! Först hade vi det för alla elever i Middle School. Sen nu på kvällen va det för föräldrar. Den första gick MYCKET bättre, men både gick bra:)

Nu är jag trött så jag ska sova

it's me and my guitar

Idag har jag...spelat gitarr!! :D<3 det är ju allvarligt det roligaste på denna jord.

Jag har ett gitarr tips för alla beginners:

Prova spela låtar som är "gjorda för gitarr". Liksom att dem som skrev den spelar låten med gitarr. Då är det enklast att spela en cover:)

Taylor Swift's låtar är sååå bäst om man vill ha enkla, men bra låtar att spela. Det var så jag lärde mig.

btw, hennes album "Fearless" ska jag verkligen rekomendera!

Linne förbud

Här på WAB så har vi "dress code". Vilket betyder att man inte får ha "clothes appropriate for the beach". vilket betyder inga "korta" kjolar, inte linne, inte magtröja och man får inte visa underkläder. Visst jag kan hålla med om dem 2 sista, men herregud man måste ju få ha linne när det är över 30 grader!!!!!! Så idag fick jag plågas med att gå runt i en kofta....:(

Äntligen Fredag!

Gud vad skönt att det äntligen är fredag! Även om veckan faktiskt har gått välfigt fort, så ska det bli sååååååååå skönt med helg nu! Imorgon drar jag och Melanie till stan för att köpa Graduation klänning<3 och sen på söndag är det drama repetition hela dagen<3 Kul det med.

När jag kom hem nu så hade jag mys med glass:)<3





Ok, det är en väldigt dålig bild, men tyyyyyp en sån frisyr vill jag ha på Graduation! Det ser fult ut nu efter en dag i skolan, men på morgonen var det bara såååååååååååååååååååååååå fint! Dumma skolan när man har gympa som pajar allt!

Essay och ord som har tröttat ut mig

Herregud vad jag är trött nu! Har precis suttit uí flera timmar nu på kvällen för att göra klar min essay om "greatest invention". Nu vill jag ALDRIG mer höra ordet "invention". Och inte "vaccine", "printing press" eller "internet" heller för den delen...elr, jo internet vil jag höra. Skulle inte kunna klara mig utan det. och vaccin är ju oxå jättebra. hihi

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en ny tidning jag lånade på biblan:) DOLLY. ojdå, printing press är väl också bra i guess, annars kan man ju inte läsa alla tidningar! vad komplicerat det blev!

~sweet dreams~

Nedräkning

Jaha, nu är det bara 50 dagar tills flyget går med oss från Beijing till Köpenhamn för sista gången....

Såklart är det ju vääääääldigt nervöst, även om jag verkligen vill hem nu. Alla har nog ändrats jättemkt under de 11 månaderna som jag inte har sett kompisarna o släkten. Och jag har ändrats MYCKET jag också! Det kommer iaf bli SÅÅÅ kul att komma hem igen! 2 år har gått JÄTTEFORT! Det måste vara något fel på tiden.


Nää, nu får det vara slut på bloggandet. Jag har ju läxor. (hmm, oj vad "ovanligt" för mig att ha läxor)



Love,

The look of today



Grå klänning- H&M
Leggings-Lindex 69 kr
Solglasögon- YaShow (marknad i Kina) 20 kr

I LOVE THIS OUTFIT<3

GuiLin


BEAUTIFUL!


Kines gubbe i risfält :D


Tandem. Me LOVE

Sports Day

Jaha, idag hade vi Sports Day i skolan (man hör väl på namnet vad det är)

Vi sprang 800 m, och sen stafett. Basket och fotboll va det också. Jag blev glad för jag GJORDE ETT MÅL I FOTBOLLEN! :D för at vara mig är dte väldigt bra, efetrsom fotboll är en av dem sakerna som jag har NOLL intresse i!

btw, mitt "house" (lag) VANN!!!!!

GO ECLIPSE

Borta bra men hemma bäst-GUILIN

Jaha, nu va man hemma i Beijing igen. Har varit i GuiLin i 3 dagar nu över "majlovet". Hinner inte skriva mer nu för jag är TRÖTT och imorgon är det skola igen...


BILDER KOMMER. jag tog typ 250 st!<3

RSS 2.0