Några ord till er

Jag ville bara säga att jag har dem bästa kompisarna i hela universum. Jag skulle inte kunna leva utan dem. Alla underbara minnen, alla underbara tider som vi kommer att ha. Utan att höra er i skypen så ofta som det har gått, hade jag ALDRIG kunnat vara här i Kina.

ILY (L)

(klicka på bilden för normal storlek)

M u s i k p å b l o g g e n

Ville bara säga att jag har lagt till en ny kategori som heter "Musik" :D Ett av min STORA intressen är att spela gitarr och sjunga, så det är vad det kommer handla om...elr det kommer helt enkelt sagt handla om ALL SORTS MUSIK i alla former och färger.


Kram från en tröööööööött alice

Hur man gör läxor roliga

Ett tips som jag gjorde idag!

HUR MAN GÖR LÄXTIDEN MKT ROLIGARE OCH MYSIGARE:

1. Passa verkligen på att göra läxorna när det är varmt och soligt! Sitt ute i solen. Det är både härligt och ger dig energi:)

2. ta med dig iPoden (elr en bandspelre elr whatever) ut och lyssna på bra musik! (om du nu kan jobba samtidigt som du lyssnar)

3. Sen som pricken över i:et...så ta med en glass ut
och mumsa på den samtidigt som du gör dem där läxorna som du egentligen absolut inte vill göra...men vad gör man inte för att lärarna ska bli nöjda...



Jag hade Science läxa...och sen matte. PROV imorgon!!! :O men det går nog bra:) Läxorna gick ju super när jag gjorde mitt tips:D

kram

Today...



Blått linne- H&M, 49 kr
Grå cardigan-JC, kommer inte ihåg
Svarta mjukisbyxor-Stadium, 299 kr

H&M

!!!!

Idag åkte vi änteligen till H&M!! Det tog 1.5 timme att åka dit, (eftersom det ligger i mitten av mitten i beijing!)

Vi hade också jättebråttom för att mamma och pappa skulle bort på kvällen...men vi hann. Typ.

Där på H&M, var det JÄTTEMYCKET folk! Helt fullt. Man kunde allvarligt knappt komma fram. Men när vi väl hade åkt hela vägen dit så var vi ju TVUGNA att stå i den lååååånga kön. Aldrig skulle det ju ha varit för ingenting.

Hittade många FINA saker!:

Unattractive bild, men jaja

VIT TRÖJA (precis vad jag ville ha!) 49 RMB


BlåttLila linne. 49 RMB

Jag är glad :D

Nu ska Elsa och jag ha mys här hemma. De andra är på fets och hos kompis och jag vet inet vad :D

Kram

Wow!

Sprang ut för att ta ett foto på våran OTROLIGT gröna gräsmatta!! :O Jag har ingen aning om hur den har blivit så grön. Typ den grönaste jag någonsin sett, iallafall här i Kina! (där allting är brunt)

Nagellack

Hade lite kul och målade på min naglar :D me like

Nu blire shopping!

Imorgon kommer bli den bästa dagen!!!! H&M öppnar här i Beijing! Som jag har väntat på att det ska hända, men nu finns det! Mamma sa att vi KANSKE kunde åka dit.. (allt är ju så långt om man ska åka någonstans här), men jag MÅSTEMÅSTE bara dit!(L) Nu ska jag nog försöka ringa npgon av mina fina kompisar i swe... kram

Ny klänning

Igår blev det en tur till The Place.

Köpte den här fina klänningen/linnet på ZARA (bästa affären ever!)

Kostade bara 99. jag blev glad

Ny Header

Ny design på bloggen:D ok, jag vet att jag inte är så bra på design och sånt, men den här är bra sålänge...är det någon som kan hjälpa mig med att få headern i mitten!!!

Nu ska jag nog spela gitarr, och sen läxor såklart...


xoxo

Lock-Out

I helgen nu hade vi Lock-Out på skolan:)

Vi i min klass ska samla ihop pengar att ge en organisation här i kina för att bygga en skola...ja, så därför sov vi UTE (lock-OUT), på kartonger så att folk kunde sponskra oss för att göra det..

DET VA JÄTTEKUL! verkligen! vi gick och la oss kl 1..men innan det hade vi suttit vid typ 10 värmeljus och grillat marschmellows<3 mys.

sov i 4 timmar, men konstigt nog va jag inte trött när jag vaknade:)


Min eftermiddag=läxor

Har läxor till alla ämnen imorgon...och en IN CLASS ESSAY i engelska!!! Hatar när man måste skriva en hel uppsats på en lektion!!! Men jag är iallafall bra förberedd, så det kommer nog gå bra:D

Ja, som ni kan förstå så har jag gjort läxor hela eftermiddagen/kvällen efter att jag kom hem kl. 6. (Hade svenska efter skolan:(:( )

Men nu ska jag nog spela lite Wii...nej just det! Jag har inte gjort humanities läxan än....åååååååhhh!!!! :(


Kram// en trött alice

Nya tidningar;)

Vem älskar inte "girlie" magazines!??? Även om det mest är en massa fejk skvaller, så är det ju jäättekul:D Bäst är det ju också när man kan låna på biblan i skolan:)




Puss, A


Pollution

HIGH POLLUTION här i Beijing...med et menas att vi inte får vara utomhus i skolan. Annorlunda när det var HELT tomt på fotbollsplanen! :P

A trip to town

Idag blev det en tur till stan med hela gänget. Först Himmelska Fridens Torg. Jag älskar allt folk som är där. Vissa dansar, vissa sjunger och andra bara sitter och gör ingenting :P Hehe

Gick till "skrikresturangen" och åt kinesiskt. Sen blev det Pärlan. Vi köpte Wii!!!:D så ikväll ska det bli mys med pizza och Wii/Playstation!

Nej, nu måste jag gå för jag har spanska test imorgon >suck< hata glosor!!



En av mina favvobilder:)

Glad Påsk!

Ja, även om man bor i Kina kan man få ihop påsklunch:D

Jag tyckte (som vanligt) att köttbullarna va godast!!!!


Efter godisförbudet i ett år var det väldigt gott med ett påskägg fullt med svenskt godis!

NY BLOGG!!

Jaha, nu har jag en ny blogg :) Vill börja helt från början.

Är det någon som vet hur man ändrar designen på bloggen??? Tell me please.

Happy reading!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0